Content Marketeer / Webredacteur Team: BouwStijl Media (20-40 uur)

Omschrijving


Als Content Marketeer werk je vanuit het label BouwStijl Media en creëer je toffe content zoals video’s, foto’s, interviews, blogs en andere teksten voor de website, klant of magazines. Ook is het opmaken van een nieuwsbrief niet nieuw voor jou. Je bedenkt hierbij een goede strategie en flow.


Hoe jouw dag eruit ziet:

Je dag begint: het is een thuiswerkdag of je bent die dag in ons moderne kantoor. Je vraagt naar de avond van je collega’s onder het genot van je eerste kop koffie of thee en duikt vervolgens in je mailbox. Hier vind je meteen goed nieuws: je hebt de eerste versie van de podcast waarbij je vorige week betrokken was in je inbox (opgenomen in onze eigen studio), even checken natuurlijk!


Vol goede moed ga je aan de slag met het uitwerken van artikelen, interviews en visuals voor één van de magazines die we maken. Tussendoor bel je even met een fotograaf om de briefing voor een aankomend project door te nemen en je beantwoordt nog snel een mailtje van één van de opdrachtgevers waarvoor jij verantwoordelijk bent. Die ochtend verzorg je ook nog een post op LinkedIn van een van ‘jouw’ klanten.


Na de lunch ligt je focus op het organiseren van een zogenoemde powersessie. Volgende week komt een nieuwe klant langs waarmee we een contentstrategie gaan uitdenken en jij wil natuurlijk goed voorbereid zijn. Hiervoor duik je in de huidige contentactiviteiten van de klant en kijk je welke kansen je ziet. Als je hiermee klaar bent, vraagt een van de vormgevers je aandacht. De door jou bedachte infographic is in concept gereed.


Je sluit je dag af met een overleg met het contentteam waarin weer een aantal leuke acties worden bedacht. Daarna neem je nog even je mail door en dan zit de werkdag erop. Je ploft op de bank om even uit te rusten, maar je hebt nog voldoende energie over om er een leuke (sport)avond van te maken.

Vereisten


Wij zoeken naar iemand…

 • met een (bijna) afgeronde opleiding in de marketing, communicatie of journalistiek.
 • met kennis van SEO, SEA en SEM. Jij wordt onze inhouse specialist.
 • met een goed gevoel voor humor.
 • die nieuwsgierig wordt van alle nieuwe marketingontwikkelingen.


Wat wij bieden:

 • Veel vrijheid en zelfstandigheid.
 • Snel kans op een vaste aanstelling, vaak al na zeven maanden.
 • 25 vakantiedagen bij een werkweek van 40 uur.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Pensioenregeling.
 • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelingen door het volgen van trainingen.
 • De mogelijkheid tot thuiswerken en het indelen van je eigen werkdagen.
 • Een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor.
 • Leuke teamuitjes, zoals een lang weekend weg naar een Europese stad.
 • Een goed te bereiken locatie, zowel met OV, fiets als de auto.
 • Leuke enthousiaste collega’s.


Over BouwStijl Media.

BouwStijl Media is het full-service contentmarketingbureau van BouwKennis (marktinformatiespecialist voor fabrikanten en handelaren in de bouw-, vastgoed- en installatiewereld) en daarmee hét contentbureau voor de bouw, installatie en techniek. BouwStijl Media zorgt voor indrukwekkende content die onze klanten helpt bij het behalen van doelen en klinkende resultaten. Online en offline. Steeds opnieuw. We zijn een full-service contentcollega op afstand die contentstrategieën creëert, bewaakt, uitvoert, evalueert en verbetert. Praktisch, alert, gebaseerd op feiten en met een creatieve energie. Weten wie Team BouwStijl Media is? Check www.bouwstijlmedia.nl


Standplaats : Rotterdam

Werkgebied : Nederland

Vacature nr. : BSM1001


Heb je nog vragen? Bel dan naar Contentmanager Remco Tuns op het nummer (010) 206 69 96. Direct solliciteren? Reageer dan via de website en laat je liefst CV achter.